Vergaderingen - Cafe de Witte Brug

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Partijen e.d.
Café De Witte Brug beschikt over 2 zalen welke uitermate geschikt zijn voor vergaderingen van uw afdeling, uw bedrijf, uw vereniging (van Vereniging van Huiseigenaren tot studentenvereniging), uw club etc. Diverse tafelopstellingen zijn in overleg mogelijk.

De kleine zaal, heeft afhankelijk van de gewenste inrichting en activiteiten, een zaalcapaciteit tot ongeveer 20 personen, de grote zaal tot ongeveer 80 personen. Er is zo altijd een vergaderzaal naar uw behoefte.
Audio/visuele apparatuur zoals een beamer met projectiescherm, een draadloze microfooninstallatie en een stereo-installatie zijn beschikbaar binnen een arrangement.

Wenst u voorafgaand aan of volgend op een vergadering te brunchen, lunchen of dineren dan bieden wij u hiervoor diverse mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een lunch/brunch-buffet. Maar dit kan ook een à la carte diner zijn of een in overleg met u vooraf bepaald meerkeuzemenu.

Heeft u andere speciale wensen dan bekijken we graag met u of wij deze voor u kunnen invullen.

Iedere vergadering is weer verschillend. Iedere gelegenheid vraagt weer een andere invulling, zowel wat betreft het aantal gasten, als de inrichting van de zaal of zalen, en de keuze van het drankje en/of hapje dat geserveerd dient te worden.
Daarom nemen we graag in een persoonlijk gesprek uw individuele wensen door, om samen met u te bekijken of we daaraan kunnen voldoen en om u daarna van een “offerte op maat” te voorzien.

Cafe De Witte Brug  
Hoofdweg 2 9795 PB Woltersum (Groningen)

Tel. 06 - 22 09 31 11
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu